Als Ster in bedrijf bieden wij oplossingen voor het bedrijfsleven

Lettergrootte:

Schoonmaak

Stark is een ster in schoonmaken. Goed schoonmaken is een vak en wij vinden het een uitdaging mensen daarin op te leiden.

Kansen voor kandidaten

Wil jij ook een goede schoonmaker worden? Bij Stark leiden wij je op en we begeleiden je graag. Een opleiding volg je intern bij Stark. Als je de opleiding succesvol afrondt, krijg je het basisvakdiploma RAS. Veel werkgevers vragen om dit diploma. Je kansen op een baan worden dus snel groter als je dit diploma hebt!

De medewerkers van de afdeling schoonmaak van Stark maken natuurlijk het eigen bedrijf schoon en werken ook in opdracht van scholen en kantoren in de omgeving. De afdeling bestaat uit een kleine groep en klaart de volgende klussen met veel plezier:

  • Glasbewassing
  • Schrobben en conserveren van vloeren
  • Schoonmaken van toiletten en kantoren

Veilig werken staat bij ons voorop en we werken met milieuvriendelijke producten.

Kansen voor bedrijven

Heb jij regelmatig terugkerende of incidentele schoonmaakklussen die je graag zou uitbesteden? Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Voorbeelden van werkzaamheden die de Stark schoonmakers kunnen uitvoeren in jouw bedrijf zijn bijvoorbeeld glazen wassen, toiletten en kantoren schoonmaken en stofzuigen of (periodieke) vloer- en tapijtreiniging. Dat doen we met met veel enthousiasme en uitstekend resultaat.

tapijtreiniging

 

Puur en zonder fratsen. Dat is Stark en dat zijn wij.

Maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 07.30 tot 16.30 uur m.u.v. feestdagen.