Organisatie

Stark is een gemeenschappelijke regeling van de gemeenten Midden-Drenthe, Hoogeveen en De Wolden

Het bestuur van Stark

Stark heeft een bestuur dat bestaat uit een afvaardiging van de drie deelnemende gemeenten

Dhr. J. Westendorp en dhr. N. Wind; gemeente Hoogeveen
Dhr. J. Schipper en dhr. R. Schans; gemeente Midden-Drenthe
Dhr. R. Hooch Antink en dhr. M.P. Turksma; gemeente De Wolden

Directeur Stark; mevr. S. Hertog

 

Missie en visie

Wij zijn Stark. Het ontwikkelbedrijf in Hoogeveen.

Ben jij ook benieuwd wat wij doen en waarom we doen wat we doen? Lees dan vooral verder.

Wij werken aan ontwikkeling. Van mensen. En ook van de arbeidsmarkt. Als modern ontwikkelbedrijf verbindt Stark talenten aan (personeels)vraagstukken in de regio.

Onze visie is dat wij iedereen in onze regio sterker kunnen maken door de juiste match te vinden. We motiveren medewerkers nieuwe dingen te doen en hun talenten te ontdekken. We gaan op zoek naar waar iemand van gaat stralen. Aan werkgeverszijde dagen we uit om eens anders naar werk te kijken en kansen te bieden. Een diversiteit aan werkzaamheden binnen Stark maakt medewerkers niet alleen werkfit maar ook vakfit. Starkers in het reguliere bedrijfsleven zorgen voor kleur. Niet alleen de veelzijdigheid, maar ook de authenticiteit van onze medewerkers maakt dat er verrassende win-win situaties ontstaan: voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en voor de groei en ontwikkeling van bedrijven. Dat is wat we bedoelen met Samen Stark.

Stark heeft brede kennis van de arbeidsmarkt. Wij zijn de verbinder tussen bedrijfsleven en medewerkers in gezamenlijkheid met overheid en opleidingsinstituten. Iedereen heeft talent, dat is onze overtuiging en daar hebben we alle aandacht voor. We gáán voor ontwikkeling!

Onderstaand vind je het organogram van Stark