Als Ster in bedrijf bieden wij oplossingen voor het bedrijfsleven

Lettergrootte:

Beheer openbare ruimte

Afdeling BOR Beheer Openbare Ruimte

Stark Beheer Openbare Ruimte (BOR) is werkzaam in drie gemeenten: Hoogeveen, De Wolden en Midden Drenthe. De medewerkers onderhouden wijken, plantsoenen en begraafplaatsen, sportvelden en natuurterreinen. Zij maaien, snoeien en zagen en zorgen ervoor dat de openbare ruimte onkruidvrij is. Ook het planten van bomen behoort tot de werkzaamheden.

Onderhoud van groen

Naast werkzaamheden in de gemeentelijke plantsoenen houdt BOR zich bezig met kleinschalige particuliere objecten en werkt BOR samen met diverse groenbedrijven in de regio. Op die manier leggen we de verbinding met het bedrijfsleven en creëren we kansen voor kandidaten richting een betaalde baan.

Medewerkers leren bij Stark naast werknemersvaardigheden ook vakspecialistische vaardigheden. De medewerkers van BOR halen hun VCA-certificaat en kunnen cursussen volgen voor het gebruik van motorkettingzagen en bosmaaiers. Ook worden BOR-medewerkers opgeleid voor het veilig werken langs de weg. Veiligheid staat bij Stark voorop. En werkplezier vinden we heel belangrijk. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken met veel plezier bij Stark. BOR biedt nuttig werk in de buitenlucht dat voor veel voldoening zorgt.

Ook aan de slag in de buitenlucht?

BOR detacheert en plaatst mensen naar groenvoorzieners, hoveniersbedrijven en gemeenten.

We houden rekening met de mogelijkheden in arbeid en leervermogen. Hier werk je aan je competenties en vakvaardigheden. Samen met jou kijken we naar de optimale inzetbaarheid en de juiste werkplek op de arbeidsmarkt bij gemeenten, hoveniers en groenvoorzieningsbedrijven. Persoonlijke ontwikkeling is daarbij het belangrijkste doel, zodat je duurzaam inzetbaar bent voor werk dat bij je past.

Puur en zonder fratsen. Dat is Stark en dat zijn wij.

Maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 07.30 tot 16.30 uur m.u.v. feestdagen.